Σταματίνα Τσιμτσιλή για Light: «Αδικεί τον εαυτό του με τις ακρότητες, καλό θα είναι να έχεις σεβασμό προς τους παλιούς»

Ο Light βρέθηκε στο επίκεντρο το Σαββατοκύριακο λόγω των απαντήσεων που έδωσε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η παρέα του Happy Day θέλησε να σχολιάσει τη στάση του τράπερ, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να επισημαίνει πως με τις ακρότητες αδικεί τον εαυτό του.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στο Happy Day: «Ενώ έχει μία ευχέρεια λόγου που τον διαφοροποιεί από τον μέσο όρο των τράπερς, νομίζω ότι καμιά φορά με τις ακρότητες αδικεί τον εαυτό του. Δεν ακούς συχνά έναν τράπερ να έχει καλό συντακτικό. Όταν είσαι νέος και επιτυχημένος, καλό θα είναι να έχεις σεβασμό προς τους παλιούς».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Δεν φταίει για όλα τα κακά ο Light. Εγώ κρατάω ότι αν δεν σέβεσαι το παλιό, είναι σα να μην μπορείς να πατήσεις στο παρόν και να προχωρήσεις στο μέλλον. Είμαστε εδώ και υποστηρίζουμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και λέμε ότι ένας άνθρωπος σαν τον Ανδρέα, είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε θεωρούμε ότι δε θα έπρεπε να τελειώσει έτσι την καριέρα του ή να κάνει κάτι άλλο, πρέπει να τον αντιμετωπίζει με σεβασμό γι’ αυτό που είναι ως τηλεοπτική προσωπικότητα.

Εμένα θα μου άρεσε ο Νίκος Κοκλώνης που είναι επικεφαλής όλων αυτών των εκπομπών, είτε λέγεται Καινούργιου, είτε Χρηστίδου, είτε Fame Story να λειτουργήσει πυροσβεστικά γιατί τέτοιες κόντρες μπορεί να δυναμιτίσουν θεωρητικά και να περιμένει ο ένας την απάντηση του άλλου αλλά εν τέλει δε μπορεί ο ένας συνεργάτης του να απαξιώνει τον άλλον, δεν είναι ωραίο».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

Read More

And More