Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αγγελική Ηλιάδη: «Σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι»

Μέσα από την εκπομπή Happy Day, η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα, μετέφερε το ρεπορτάζ από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, σχετικά με τη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ

Πιο συγκεκριμένα η ίδια τόνισε πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα παρίσταται στη δίκη, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η τραγουδίστρια «βρίσκεται σε ένα reality».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το δικό της σχόλιο, σχετικά με την απουσία της τραγουδίστριας από τα δικαστήρια, καθώς βρίσκεται στο «I am Celebrity, Get me out of Here».

«Πάντως όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα ριάλιτι. Θέλω να πω ότι: δεν δημιουργεί κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;», τονίζει η παρουσιάστρια του Alpha, με τους συνεργάτες της να συμφωνούν με τη συγκεκριμένη παρατήρηση.

Δες το απόσπασμα μετά το 2:50:

 

«Όταν οι συγγενείς ζητούν τη δικαστική επιμέλεια ενός ανθρώπου, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους (σωματικής ή ψυχικής υγείας) ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του. Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση, είναι πολύ ακριβό σπορ αυτό. Αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα», επισημαίνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More