Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αναστάσιο Ράμμο: «Αυτό το παιδί είδε κατάματα κάποια ζητήματα που αντιμετώπιζε»

Ο Αναστάσιος Ράμμος πήρε τον χρόνο του και αποστασιοποιήθηκε λίγο για να βρει τον εαυτό του. Σε χθεσινή του εμφάνιση στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του Apon, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν μετά από καιρό τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Με χάσατε λίγο καιρό γιατί δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και με τα της δουλειάς. Ερωτεύτηκα τον εαυτό μου, δουλεύω πιο πολύ, είμαι περισσότερο focus σε αυτά που θέλω να κάνω, πηγαίνω και σε μια σχολή για περισσότερη γνώση για τη δουλειά μου» αποκάλυψε ο Αναστάσιος Ράμμος.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πει με τη σειρά της για αυτή τη μεγάλη αλλαγή του Αναστάσιου Ράμμου μέσα από την εκπομπή της, Happy Day: «Αυτό το παλικάρι είδε κατάματα κάποια ζητήματα που αντιμετώπιζε, δεν το λέει τυχαία ότι αποφάσισε να αγαπήσει και να αγκαλιάσει τον εαυτό του. Μπήκε στη διαδικασία να τα αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα. Μπράβο σου αγόρι μου, δεν χρειάζεται να κρύβουμε σκελετούς στη ντουλάπα μας, όταν έχουμε ένα θέμα να το κοιτάμε κατάματα, να αγαπάμε τον εαυτό μας και να το αντιμετωπίζουμε».

Read More

And More