Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θα της πω ένα μπράβο, καλά έκανε και απενεργοποίησε τα σχόλια»

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στο podcast της Lifo και μίλησε για το κύμα αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί τους τελευταίους μήνες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το σχόλιό της. (Δες εδώ αναλυτικά)

Η παρουσιάστρια του Happy Day, αφού άκουσε τα όσα δήλωσε η Δανάη Μπάρκα, είπε: «Εγώ θα της πω ένα μπράβο γιατί σε αυτή τη δύσκολη κρίση βρήκε την ψυχραιμία και τον τρόπο να την αντιμετωπίσει και αν αυτός ο τρόπος ήταν να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στα social media, καλά έκανε. Η αλήθεια είναι ότι όταν γίνεται αντικείμενο σχολιασμού υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που απλά θέλουν να σε βρίσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο απλά και μόνο γιατί έτσι περνούν την ώρα τους ευχάριστα»

«Το έχω βιώσει και εγώ αυτό σε δύο φάσεις της ζωής μου. Όταν συμβαίνει αυτό αρχίζεις και βάλλεσαι από έναν όχλο και οι περισσότεροι από αυτούς μπαίνουν σε ένα κύμα της χυδαιότητας, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί. Στο συγκεκριμένο θέμα με τη Δανάη Μπάρκα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Να θυμίσουμε πως πριν από δύο μήνες περίπου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη από έξοδό τους σε νυχτερινό μαγαζί, όπου αντάλλασσαν φιλιά, με αποτέλεσμα να δεχτεί πληθώρα αρνητικών σχολίων λόγω της φιλίας της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More