Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους»

Με αφορμή το ντόρο που έχει προκληθεί με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο από βραδινή έξοδο της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Happy Day, αναφέρθηκε στο κύμα μίσους που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες η Δανάη Μπάρκα, λόγω της φιλίας που υπήρξε με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ήταν και η πρώην σύντροφος του εφοπλιστή.

«Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της σύστησε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα. Αυτό όμως είναι κάτι άλλο. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, πρέπει να το μετριάσουμε. Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Και συνέχισε: «Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται.

Read More

And More