Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Μπορείς να πεις ότι έχει εμμονές, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή δεν τη δέχομαι»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ» και τον Αλέξανδρο Ρούτα και σχολίασε τις εξελίξεις, μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Δημήτρης αυτό που είναι, είτε σου αρέσει, είτε όχι, το δείχνει εδώ και 10 χρόνια στο Happy Day και άλλα τόσα στις προηγούμενες δουλειές του» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Happy Day.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπερασπίστηκε τον συνεργάτη της: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει. Αυτό που δεν μπορείς να πεις για τον Δημήτρη Παπανώτα είναι ότι στηρίζει έναν άνδρα που κακοποιεί μια γυναίκα. Αυτό δεν μπορείς να το πεις.

Είναι ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο MeToo, που πριν χρόνια συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια να προστατευτεί μία γυναίκα, που είχε δεχτεί ξυλοδαρμό από τον τότε διάσημο άντρα της. Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη ότι έχει εμμονές, ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι εμπαθής, ότι έχει αιχμηρό σχόλιο, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή γυναικών δεν την αποδέχομαι», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Read More

And More