Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Το σχόλιο που έκανε για τη Μπέττυ Μαγγίρα ήταν άδικο, το έχω εκφράσει και στον ίδιο»

Τη Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 4/3 σε βραδινή έξοδο.

Η παρουσιάστρια του Happy Day που σημειώνει μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον τονίζοντας τις άριστες σχέσεις που έχει με τους υπεύθυνους του καναλιού αλλά και κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει για να αναλάβει ενδεχομένως και ένα άλλο πρότζεκτ.

«Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι μπαίνουν στη διαδικασία να απαντήσουν, και δε το κατακρίνω. Κι εγώ είμαι ένας παρορμητικός άνθρωπος, και όταν νιώθω ότι κάτι με αφορά μπαίνω στη διαδικασία να το ξεκαθαρίσω. Απλά, η συμβουλή που δίνω στον εαυτό μου και αντιστοίχως και στους συναδέλφους μου, καμιά φορά να μην ενεργούμε πάνω στο θυμό μας… Υπάρχουν και τα τηλέφωνα…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις κόντρες που έχουν προκύψει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στην ελληνική τηλεόραση.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε και τον συνεργάτη της, Δημήτρη Παπανώτα που το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις του.

«Είπα στον Δημήτρη Παπανώτα, “φταις που μιλάς”. Δεξιά και αριστερά βλέπεις ένα μικρόφωνο, βλέπεις ότι κάτι σου απαντάνε. Του είπα με αγάπη ότι πρέπει κι αυτός λίγο να ηρεμήσει. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που δε μπορεί να μπει σε καλούπι. Είναι πολύ περισσότερα χρόνια από μένα στο χώρο. Σαν φίλη και συνεργάτιδά μου, του λέω τι γνώμη μου. Θεωρώ ότι δεν είναι καιρός για περισσότερες κόντρες. Το σχόλιο για τη Μπέττυ Μαγγίρα, ήταν άδικο και το έχω εκφράσει και στον ίδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Breakfast@Star.

Read More

And More