Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελεονώρα Μελέτη: «Επικοινώνησα από την πρώτη στιγμή και είμαι σίγουρη ότι θα έκανε και εκείνη το ίδιο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και τη δημοσιογράφο, Δήμητρα Τσαούση έκανε δηλώσεις η Σταματίνα Τσιμτσιλή το βράδυ της Δευτέρας 9 Απριλίου.

Η παρουσιάστρια έκανε ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Δημήτρης Παπανώτας από την εκπομπή ενώ σχολίασε και το πρόωρο τέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Γενικά είμαι ικανοποιημένη πολύ, είμαι ευγνώμων, έχουμε μια σταθερά πολύ καλή πορεία, με τις διακυμάνσεις που έχουν όλοι αυτή τη σεζόν αλλά το πρόσημο στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ θετικό και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Για τον Δημήτρη Παπανώτα, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι τώρα γίνονται οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ότι και ο ίδιος δεν ξέρει και δεν έχει λάβει τις αποφάσεις του, οπότε αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για άλλα πρόσωπα, περιμένουμε ποια θα είναι η τελική του απόφαση και μετά θα αποφασίσουμε. 

Όσον αφορά το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Με την Ελεονώρα επικοινώνησα από την πρώτη στιγμή και είμαι σίγουρη ότι θα έκανε και εκείνη το ίδιο με εμένα και αυτό νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνουμε όλοι οι συνάδελφοι γιατί ξέρουμε ότι αυτές οι καταστάσεις υπάρχουν και σήμερα ξέρουμε ότι πρωταγωνιστής είναι ο ένας και αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλος. Υπάρχει αλληλοστήριξη. Όταν μιλήσαμε ήταν πολύ ψύχραιμη και προσγειωμένη. Είναι από τα άτομα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στην τηλεόραση και γι’ αυτό της εύχομαι να κάνει ότι ονειρεύεται». 

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε και για τη Φαίη Σκορδά λέγοντας: «Δεν ξέρω τι θα κάνει η Φαίη, αυτό που είπα είναι ότι γνωρίζοντας τη Φαίη, ξέρω ότι πρώτα θα μιλήσει με το κανάλι της και αφού ξεκαθαρίσει τα πράγματα θα αποφασίσει». 

Read More

And More