Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Στενοχωρήθηκα που πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τον Γιώργο Καράβα, μετά την παρουσία του στην εκπομπή Night Out, το θέμα σχολιάστηκε στο Happy Day το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Να σας πω την αλήθεια, από τη μία που παρόλο που και εμείς σχολιάσαμε και το ύφος και το περιεχόμενο, στενοχωρήθηκα που πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις γιατί φαντάζομαι και ο ίδιος δε θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει ως αντικείμενο σχολιασμού σε όλες τις εκπομπές».

Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου επεσήμανε πως η Ζενιεβιέβ Μαζαρί πήγε να τον υποστηρίξει με τις δηλώσεις της, αλλά δεν ξέρει αν τον υποστήριξε τελικά και στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο Γιώργος Καράβας έστειλε μήνυμα για ευχαριστώ στον Κώστα Φραγκολιά για τα καλά του λόγια.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία γενικότερη διαπίστωση που δεν αφορούσε τον Γιώργο Καράβα, αλλά τους ανθρώπους του χώρου.

«Θα πω κάτι πολύ σοβαρό που μου συμβαίνει συχνά στην εκπομπή –δεν το λέω για τον Γιώργο- αλλά γενικώς. Μπορεί να λες πολύ καλά λόγια για κάποιον, να τον στηρίζεις, να είσαι στις πρεμιέρες του κτλ, μία φορά να ακουστεί κάτι που δεν σου αρέσει και να σου στείλει μήνυμα «σεντόνι». Και λες πραγματικά αυτός ο άνθρωπος, θεωρεί δεδομένο ότι εγώ του χρωστάω να είμαι εκεί στις πρεμιέρες του, στα νέα του βήματα, να τον χειροκροτώ, δηλαδή είναι απίστευτο… Και αυτό δεν είναι ωραίο γενικά στη ζωή μας. Τα καλά λόγια δεν τα χρωστάει κανείς σε κανέναν, μη θεωρούμε σε αυτό τον χώρο τίποτα δεδομένο» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More