Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Στικούδη: «Την προτιμώ πιο απλή στις εμφανίσεις της»

Με αφορμή την απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο στο Happy Day.

«Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια κουκλάρα. Πολύ ωραία γυναίκα. Ώρες ώρες κάνει κάτι extravagant εμφανίσεις… Θα μου πεις είναι σταρ και το δικαιούται και πειραματίζεται. Κάποιες φορές είναι στο όριο του πολύ υπερβολικού. Όχι ότι δεν το υποστηρίζει, αλλά εγώ την προτιμώ ένα τσικ πιο απλή. Θυμάμαι την είχα δει με ένα γούνινο καπέλο, και κάτι σκουλαρίκια, ένα τεράστιο κόσμημα και να φαίνεται η κοιλιά… Είναι σαν να τα βάζει όλα μαζί. Είναι το make up, τα μαλλιά….» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Happy Day,

Με τη σειρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως ο τρόπος με τον οποίο απαντά στα σχόλια αυτά, της δίνουν την αίσθηση πως έχει την ανάγκη να απολογηθεί με έναν τρόπο για τις εμφανίσεις αυτές.

«Οι ορμόνες στον 8ο δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ λίγο μετά η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Είναι που τελευταία τα βάζει όλα μαζί. Το φόρεμα σαν φόρεμα μόνο του με έναν σοβαρό κότσο, χωρίς αυτά τα σκουλαρίκια και αυτό το make up, ίσως να πέρναγε, αλλά επειδή βάζει και τα έντονα σκουλαρίκια και το έντονο make up και όλο… Το ντεκολτέ μου θυμίζει λίγο Ριάνα. Η Ριάνα έκανε κάτι τέτοιες εμφανίσεις»

Read More

And More