Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Ότι μου έκανε και σχόλιο, με ξεπερνά»

Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη προκάλεσε… αναστάτωση στα τηλεοπτικά πάνελ και σίγουρα κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το περασμένο Σάββατο 27/5, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε μέσα από το Open Weekend τα όσα ειπώθηκαν από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχετικά με την επιθυμία του καλλιτέχνη να μην παρευρεθούν δημοσιογράφοι στον γάμο του.

«Έχει δικαίωμα ο άνθρωπος να μη θέλει τίποτα. Ωραία, γιατί του το στερούμε; Του το στερούν όλοι αυτοί που θα στείλουν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι επειδή ξόδεψαν 1.500-3.000 ευρώ “δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω, είναι πολλά τα λεφτά”. Μωρέ, τι λες; Τι λες; Τι είναι αυτό; Κι εμείς τραγικοί είμαστε, άμα στείλουμε. Το ότι επειδή είπε η Σταματίνα ότι “έχουμε ήδη εγκρίνει ένα ποσό τετραψήφιο, το οποίο μπορεί να είναι από 1.000 μέχρι 9.500…”. Εγώ λέω ότι η δήλωση της Σταματίνας ήταν άστοχη. Επειδή προεγκρίναμε, λέει, 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω τώρα».

Το πρωί της Δευτέρας, στο Happy Day, στο τέλος της συζήτησης για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε την απάντησή της.

«Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έστειλε, αυτό με ξεπερνά. Το ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για τα μηδενικά και τα χρήματα και ότι ήταν άστοχη η δήλωση κι έπρεπε να το ζήσει μόνος του ενώ η εκπομπή που δουλεύει είχε στείλει και το έπαιξε πρώτη… αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας», είπε η παρουσιάστρια.

 

Read More

And More