Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα – Ουγγαρέζο: «Όταν είσαι πολύ κοντά στη φωτιά, και ζεσταίνεσαι και καίγεσαι»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπως είπε η παρουσιάστρια του Happy Day, αισθάνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας με τη νέα χρονιά θέλει να κλείσει κάποια κεφάλια.

«Παιδιά νιώθω ότι ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε το 2024 και θέλει να κλείσει κεφάλαια. Επειδή κι αυτός είναι παρορμητικός κάποιες φορές και λέει κάποια πράγματα, σου λέει ‘το 2024 κλείνω κεφάλαια, δεν ανοίγω’. Δηλαδή αυτό με τον Ουγγαρέζο που ήταν μία ανοιχτή κουβέντα, πέρα δώθε, ράβε ξήλωνε…» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τα όσα είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας:

«Στην περίπτωση του Γιώργου πριν κάποιους μήνες, μας είχε αφήσει να καταλάβουμε ότι θεωρεί αγνώμονα τον Ουγγαρέζο και τώρα είπε ότι έχει όμορφα συναισθήματα. Τότε που είχε γίνει η κόντρα, μιλούσε για έναν συνεργάτη που ήταν πολύ κοντά του. Όταν λες κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό σου και μετά το μετανιώσεις και πεις ότι κλείνεις τα κεφάλαια…

Ο Ουγγαρέζος δε μιλάει, γιατί ο καθένας τα διαχειρίζεται τα πράγματα αλλιώς. Ο Ουγγαρέζος είχε την τύχη και τη χαρά να είναι πολύ κοντά στο δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά. Όταν είσαι πολύ κοντά στη φωτιά και ζεσταίνεσαι και καίγεσαι. Δηλαδή όταν πέραν από πολύ καλός συνεργάτης, είσαι και κολλητός, αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε μία παρεξήγηση».

Στο τέλος της κουβέντας, η παρουσιάστρια του Happy Day επεσήμανε ότι είναι στη λογική της πυρόσβεσης και καλά κάνει ο Γιώργος Λιάγκας και κλείνει τα κεφάλαια.

Read More

And More