Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μάστορα – Καληφώνη: «Υπήρξε κάτι, ήταν ένα μικροκαυγαδάκι»

Στη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, με αφορμή την εμφάνιση του μοντέλου στο νέο βίντεο της Σούπερ Κικής στο youtube.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αναφερόμενη στα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν να περνά κρίση στη σχέση της με τον τραγουδιστή, απάντησε πως ουδέποτε έκανε unfollow τον Χρήστο Μάστορα στο instagram. 

«Θεωρώ ανώριμο το unfollow αν πρόκειται μετά από 24 ώρες να ξανακάνεις follow. Συμφωνώ με τη Γαρυφαλλιά, ότι αν έχεις αποφασίσει ότι δεν σου κάνει για σύντροφος, κάνε unfollow και μην ξανασχοληθείς. 

Το θέμα είναι να έχεις αποφασίσει με βεβαιότητα ότι θέλεις να φύγει από τη ζωή σου. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε ένα unfollow 24 ωρών και λέει ότι δεν έγινε. Μήπως έγινε; Μήπως της χάκαραν το instagram;» είπε όλο νόημα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Χωρίς να θέλω να διαψεύσω ότι έγινε καταλάθος, επειδή έχω έναν άνθρωπο πολύ κοντά στον Χρήστο Μάστορα που είναι πολύ καλός μου φίλος μου είπε και να υπήρξε κάτι, ήταν ασήμαντο. Δηλαδή ήταν ένα μικροκαυγαδάκι», είπε η παρουσιάστρια του Alpha. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164