Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι ωραίο να τοποθετούμε τον εαυτό μας σε μια κατηγορία»

Την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τα όσα είχε πει μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 5/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Καταλαβαίνω ότι η Ναταλία είχε την ανάγκη να επανέλθει, να δώσει μια απάντηση αλλά επί της ουσίας να μην απαντήσει. Δε θέλω να επαναλάβω την άποψή μου, την είχα πει από την αρχή. Θα μείνω στο ότι όλοι μας που υπηρετούμε αυτό το μέσο, το υπηρετούμε με σκοπό να κάνουμε καλή τηλεόραση.

Άρα, το να προσπαθούμε με έναν έμμεσο τρόπο να πούμε, “εσύ κάνεις καλή τηλεόραση, εγώ καλύτερη” , δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε τους συναδέλφους μας, ούτε από μόνοι μας να τοποθετούμε τον εαυτό μας σε μια κατηγορία. Αυτό το κάνει ο κόσμος… Μήπως εννοεί ότι εμείς κάνουμε άλλο στυλ σχολιασμού; Όχι ότι δεν κυνηγάνε τα θέματα…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. (δες εδώ τι είπε η Ναταλία Γερμανού)

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρηστίδου – Γερμανού: «Δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου στον αέρα, συμφωνώ με τη Σίσσυ»

Read More

And More