Σταματίνα Τσιμτσιλή για πρεμιέρα Happy Day: «Όταν προγραμματίστηκε, δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις συνθήκες»

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η επιτυχημένη πρωινή εκπομπή που συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στον Alpha ξεκινά αύριο, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 7.45.

Ωστόσο, αυτή η πρεμιέρα θα είναι κάπως αλλιώτικη από τις προηγούμενες λόγω της δύσκολης επικαιρότητας με τους νεκρούς και τις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel. Όπως έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μήνυμά της στο Instagram, όταν δρομολογήθηκε η έναρξη της σεζόν για το 2023/24, κανείς δεν φανταζόταν τι θα συμβεί…

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha έγραψε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι καλή Κυριακή.
Εύχομαι κάθε ημέρα που ξημερώνει να είναι μία καλύτερη ημέρα για τη χώρα μας.
Μετά από ένα ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι με συνεχή τραγικά γεγονότα που μας θλίβουν και μας θυμώνουν, αύριο καλούμαστε να επιστρέψουμε στο happy day @alphatv .

Η αλήθεια είναι ότι όταν προγραμματίστηκε αυτή η πρεμιέρα πριν από μήνες δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Ωστόσο θα είμαστε εκεί συνεπείς και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας κρατήσουμε καλή συντροφιά. Θέλουμε να πιούμε μαζί σας το πρωινό μας καφέ, να σας ενημερώσουμε, να σας φτιάξουμε- όσο μπορούμε- τη διάθεση και φυσικά να κάνουμε την ωραία παρέα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.  Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο το πρωί στο γνωστό ραντεβού των τελευταίων χρόνων λίγο πριν τις 7:45!».

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Εξωτερική φωτογραφία: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Read More

And More