Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό: «Περνάει μια φάση τα τελευταία χρόνια, έχει τραβηχτεί πίσω από τη δημοσιότητα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκαν τηλεοπτικά το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, αφού η μία βρέθηκε στο πλατό της άλλης ως καλεσμένη.

Στο κομμάτι συνέντευξης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια μίλησε για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, ενώ αποκάλυψε ένα συμβάν που προκάλεσε γέλια στην ίδια και την παρέα της…

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι εκτός χώρου και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Σου έχω πει για το σκηνικό με τον Πάνο Μουζουράκη… Είμαστε στη γιορτή της Κατερίνας και είναι ο πολύ αγαπημένος, πασίγνωστος και πολύ αγαπημένος δικός μου Πάνος Μουζουράκη με τη γυναίκα του τη Μαριλού. Πιάνουμε μια κουβέντα…

Άρχισε η κουβέντα για τον πατέρα Αντώνιο και του λέω: “Πάνο μου, μπράβο γιατί όπως και να έχει, έχεις υπερασπιστεί τον πατέρα Αντώνιο δημόσια με τέτοιο σθένος που και ψέματα να λέει εσύ δείχνεις την αγάπη σου για αυτόν”. Και μου λέει ο Θέμης: “Είναι υπερασπιστής, δικηγόρος συνάδελφος;”» αφηγήθηκε για τον σύζυγό της που δεν γνώριζε τον Πάνο Μουζουράκη.

«Εμένα όλο αυτό που δεν ασχολείται με αυτά που ασχολούμαστε εμείς με τον μικρόκοσμό μας, μου αρέσει. Επίσης περνάει μια φάση ο Θέμης τα τελευταία χρόνια, όσο οι άλλοι συνάδελφοί του επιζητούν να είναι στο προσκήνιο και στη δημοσιότητα, εκείνος έχει τραβηχτεί τελείως πίσω. Θεωρεί ότι όλη αυτή η δημοσιότητα που μπορεί να έχει να κάνει και με εμένα, δεν του κάνει καλό στη δουλειά του», εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια έστρεψε το ενδιαφέρον στην Κατερίνα Καινούργιου: «Σου το εύχομαι πραγματικά γιατί σου αξίζει ένας καλός σύντροφος».

«Μου είχατε πει θα μου γνωρίσετε έναν φίλο, μια φορά μου έδειξε έναν… τέλος πάντων. Μου είχε πει να βγούμε με έναν φίλο να τον γνωρίσουμε και πριν καν βγούμε η Σταματίνα τον είχε απορρίψει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ναι γιατί ο Θέμης βάζει και τα επιστημονικά κριτήρια. Εντάξει λέω, να είναι καλός επιστήμονας αλλά το κορίτσι μας είναι σαν τα κρύα τα νερά», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More