Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θοδωρή Μαραντίνη: «Η ουσιαστική σχέση με τα παιδιά δεν πρέπει να μπαίνει στο προσκήνιο»

Την απόφαση του Θοδωρή Μαραντίνη να βγει δημόσια και να μιλήσει για το διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, σχολίασε το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο Happy Day.

«Όταν η μία πλευρά, εν προκειμένω η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ευκολότερη πρόσβαση στα μέσα – γιατί έχει φίλους δημοσιογράφους, μια δική της εκπομπή – και ο άλλος θέλει να ακουστεί η δική του πλευρά. Απλά η αντίδραση όλων μας και η δική μας που το σχολιάσαμε ως «τηλεθεατές» αυτής της ιστορίας είναι ότι δεν πρέπει τα παιδιά και η ουσιαστική σχέση με τα παιδιά δεν πρέπει να μπαίνει στο προσκήνιο. Αν η μία πλευρά εκθέτει τα επιχειρήματά της, να τα εκθέσεις και εσύ. Αλλά τα παιδιά που μπαίνουν στο διαδίκτυο και στο Youtube…» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή δύο μικρά παιδιά έχουν να διαχειριστούν τη στεναχώρια για τον χωρισμό των γονιών τους, το να μπαίνουν και στη διαδικασία να ενημερώνονται και για το τι συμβαίνει εκτός και εντός δικαστηρίων… Για αυτό και επικροτώ την επιλογή του Θοδωρή έστω και τώρα «ας μη ξαναμπούμε σε για τα παιδιά» Αυτό που ήθελε και η Σίσσυ» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Read More

And More