Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη διαφωνία Καινούργιου – Μικρούτσικου: «Είναι σαν να προκαλεί ο ένας τον άλλον, καταλαβαίνω την Κατερίνα»

Τη δική της άποψη για την έντονη διαφωνία που είχαν στον τηλεοπτικό αέρα την περασμένη Παρασκευή 2/2 η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θέλησε να εκφράσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 5/2.

«Η Κατερίνα και ο Ανδρέας πολύ συχνά έρχονται σε αντιπαράθεση στον αέρα, δε το βλέπουμε πρώτη φορά. Είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις άβολα. Είναι σαν να προκαλεί ο ένας τον άλλον που θα μπει τελεία. Καταλαβαίνω την Κατερίνα στο συγκεκριμένο απόσπασμα γιατί δεν ήθελε να μείνει κάποιο υπονοούμενο. Ρώταγε, “Τι εννοείς; Τι θα χάσω;”.

Καταλαβαίνω και τον Ανδρέα που μπορεί να νιώθει ότι τον διακόπτουν. Δεν το λέω για την Κατερίνα, γιατί πάντα τον σέβεται. Αλλά, είναι πολλοί άνθρωποι στον αέρα και κάποιες φορές δε μοιράζεται η μπάλα όπως θα ήθελε εκείνος…Κάποιες φορές μπορεί να το παθαίνουμε κι εμείς…» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Happy Day βλέποντας το απόσπασμα με την έντονη διαφωνία που είχαν on air η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Στο συγκεκριμένο απόσπασμα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας έψαχνε την αφορμή να δημιουργήσει μια ένταση» σχολίασε από τη δική της πλευρά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτό που λες ενισχύει τα σενάρια που λένε ότι τεχνηέντως δημιουργούνται κόντρες. Εμείς απ’ όσο γνωρίζουμε – δεν είμαστε στην εκπομπή – όλα αυτά γίνονται πάνω στην κουβέντα. Ο Ανδρέας είναι παρορμητικός και η Κατερίνα βάζει τις κόκκινες γραμμές της… Όταν έχεις ένα μέγεθος σαν του Ανδρέα δε χρειάζεται να το αποδεικνύεις… Ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια… Πάντα σε έναν καβγά ο κόσμος συντάσσεται με όλους. » της απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, κερδίζεται… Εδώ εμένα μου δίνεται η εντύπωση σαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να ήθελε να δημιουργήσει μια ένταση» είπε ακόμα η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει αν πραγματικά και οι δυο θέλουν αυτή τη συνεργασία. Και την Κατερίνα δε τη βλέπω τελείως χαρούμενη… » ανέφερε ακόμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Καινούργιου και Μικρούτσικος σε σφοδρή σύγκρουση στον αέρα! «Παίζεις με τη φωτιά, εγώ το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου»

Read More

And More