Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνέντευξή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σε μια τέτοια πρόκληση μάς περιμένουν στη γωνία»

Κυριακή 25 Ιουνίου σήμερα και ο Alpha μας μεταφέρει όλο τον παλμό για τις Εκλογές 2023! Ο Αντώνης Σροίτερ καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, έχοντας στο πλευρό του καταξιωμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές του σταθμού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής του Alpha και μίλησε για τις συνεντεύξεις των πολιτικών στις πιο ψυχαγωγικές εκπομπές, μέσα στις οποίες έβγαλαν και ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

«Αυτό που κάποτε ήταν ταμπού, να έρθει δηλαδή ένα πολιτικό πρόσωπο με σημαντικό αξίωμα σε μια πρωινή εκπομπή και να αφεθεί σε πιο χαλαρές ερωτήσεις πια δεν υφίσταται. Η αλήθεια είναι ότι στη δική μου εκπομπή, το Happy Day την αρχή έκανε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Μητσοτάκης. Τότε διεκδικούσε την Πρωθυπουργία, ήρθε και έδωσε μια συνέντευξη που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media. Είχε και πολλούς επικριτές γιατί μίλησε για τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, για την επανασύνδεση, για τα παιδιά του, για πράγματα πολύ προσωπικά που δεν είχε τύχει να ξαναπεί.

Πιο πολύ τρακ είχα εγώ, ήθελα πραγματικά να ανταποκριθώ, γιατί καταλαβαίνεις ότι σε μια τέτοια πρόκληση μας περιμένουν στην γωνία, ειδικά εμένα που δεν έχω την ταμπέλα της δημοσιογράφου του ενημερωτικού ρεπορτάζ» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

«Αν δεν γινόταν το ναυάγιο θα φιλοξενούσαμε και την πρώην Πρώτη Κυρία και τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό στην εκπομπή μας, αλλά το ναυάγιο άλλαξε τα σχέδια μας… Την επόμενη φορά! Φάνηκε ότι αυτή η δεύτερη σκέψη και το ταμπού που υπήρχε για τις πιο lifestyle εκπομπές έχει εκλείψει και δικαίως» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More