Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με τη Φαίη Σκορδά μετά την είδηση ότι αλλάζει ώρα η εκπομπή της

Δεδομένο θεωρείται πλέον πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Πρωινό μας” θα μεταφερθεί στη ζώνη 12.00-14.00, κάτι που αποκάλυψε πρώτο το Ζappit και ο Γιώργος Σκρομπόλας.

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα αποκαλύπτοντας και την επικοινωνία που είχαν οι δυο τους.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε πως την περασμένη Παρασκευή η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε με την κα. Κουτσαφτάκη καθώς η παρουσιάστρια που εδώ και καιρό άκουγε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την εκπομπή της, ήθελε να συζητήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στο ραντεβού αυτό, σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πράγματι στη Φαίη Σκορδά προτάθηκε να αναλάβει τη ζώνη 12-2 και της παρουσιάστηκαν και στοιχεία από το εμπορικό τμήμα του σταθμού προκειμένου να της “αποδείξουν” ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση.

«Από αυτό που ξέρω σε παλαιότερη κουβέντα που κάναμε με τη Φαίη, είναι πλέον σε μια φάση της ζωής της που δε βάζει κόκκινες γραμμές και τα συζητάει όλα… Κάνοντας το βραδινό φέτος στο Voice, είδε ότι είναι κάτι που της αρέσει και της ταιριάζει και κατάλαβε ότι το να προσκολλάει το μυαλό σου σε κάτι και να βάζεις κόκκινες γραμμές, δεν είναι καλό.

Χέρια ακόμα δεν έχουν δώσει για την επόμενη σεζόν γιατί η Φαίη θέλει να είναι σίγουρη για κάποια πράγματα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με το 12-2 αλλά τη νοιάζει τι θα γίνει με την ομάδα της… Αυτό που τη νοιάζει είναι ό,τι αλλαγές γίνουν, να γίνουν με σωστή προετοιμασία» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More