Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιτυχία του Happy Day, οι Ελληνίδες παρουσιάστριες και οι τηλεοπτικές κόντρες

Καλεσμένη στην εκπομπή Opap Game Time με τη Λίλα Κουντουριώτη βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την επιτυχία της εκπομπής της, τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που προτιμά, αλλά και για τις κόντρες ανάμεσα σε τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η επιτυχία με το Happy Day. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και ακόμα απολαμβάνω την κάθε στιγμή», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην ερώτηση για το ποιες είναι οι παρουσιάστριες που της αρέσουν στην ελληνική τηλεόραση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Γεγονός είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι για όλους μας ένα σημείο κατατεθέν. Μου αρέσει η Τατιάνα Στεφανίδου γιατί είναι μια γυναίκα που την δουλεύει την εκπομπή της. Μου αρέσουν αυτές που επενδύουν σε ένα φορμάτ και είναι πιστές σε αυτό, όπως η Αγγελική Νικολούλη. Το έχω πει τόσες πολλές φορές που νομίζω ότι θα έρθει ο Σταύρος Θεοδωράκης και θα μου πει “Έλα κορίτσι μου, κάνε τους Πρωταγωνιστές της νέας εποχής”». 

Όσον αφορά στις κόντρες ανάμεσα σε τηλεοπτικά πρόσωπα, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Δεν ξέρω γιατί το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση έχουμε τόσα beef. Ίσως μάλλον γιατί όλοι απαντούν σε όλους. Ο πρωταθλητής των beef είναι ο Δημήτρης Παπανώτας».

Κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που προσπαθούσε για αρκετό καιρό να δώσει συνέντευξη στο Happy Day και εν τέλει είπε το ναι.

«Μια συνέντευξη που προσπαθήσαμε πάρα πολλά χρόνια και εγώ και οι συνεργάτες μου και εισπράξαμε πολλά όχι μέχρι που μας είπε το ναι, ήταν η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Read More

And More