Σταματίνα Τσιμτσιλή και Λάμπρος Κωνσταντάρας έλυσαν την παρεξήγηση: «Με πήρε τηλέφωνο, τα συζητήσαμε»

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Λάμπρος Κωνσταντάρας έλυσαν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους αναφορικά με τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Happy Day ανέφερε στον αέρα, ότι ο δημοσιογράφος  και στενός συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη στο Open Weekend της τηλεφώνησε για να τα συζητήσουν. «Χθες με πήρε ο αγαπημένος μου, Λάμπρος Κωνσταντάρας και τα συζητήσαμε. Εκτίμησα πολύ το τηλεφώνημά του. Μου είπε «ότι εσύ με μία εκπομπή που σκίζει και κάνει 30άρια, τι ήταν να πεις ότι δώσατε ένα budget;» και του απάντησα ότι μετράμε τα συνεργεία ένα ένα και δεν ρέει το χρήμα άφθονο».

«Εκτίμησα το τηλεφώνημα κι αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που έχει ήθος, αξίες και αξιοπρέπεια. Και είναι και επαγγελματίας. Μου είπε ότι «με πήραν από όλες τις εκπομπές για να σου απαντήσω, αλλά εγώ ήθελα να μιλήσω μαζί σου γιατί σε εκτιμώ πολύ» πρόσθεσε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια τόνισε στο τέλος της κουβέντας: «Εγώ θα κρατήσω αυτό που είπε η Καινούργιου που είναι και φίλη του ζευγαριού για όλη αυτή την ιστορία του ζευγαριού. Γελοιοποιήθηκε όλο το συμβάν με όλους εμάς τους δημοσιογράφους που έλεγε ο καθένας την άποψή του για το πώς κινήθηκε ο άλλος. Το ζευγάρι πέρασε τέλεια, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου γι’ αυτό και μόνοι μας έχουμε μείνει να το συζητάμε».

«Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έστειλε, αυτό με ξεπερνά. Το ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για τα μηδενικά και τα χρήματα και ότι ήταν άστοχη η δήλωση κι έπρεπε να το ζήσει μόνος του ενώ η εκπομπή που δουλεύει είχε στείλει και το έπαιξε πρώτη… αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας» είχε πει στη χθεσινή εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τις ατάκες του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Open Weekend: «Το ότι επειδή είπε η Σταματίνα ότι ”έχουμε ήδη εγκρίνει ένα ποσό τετραψήφιο, το οποίο μπορεί να είναι από 1.000 μέχρι 9.500…”. Εγώ λέω ότι η δήλωση της Σταματίνας ήταν άστοχη. Επειδή προεγκρίναμε, λέει, 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω τώρα».

Read More

And More