Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάτι τρέχει με τον Alpha; Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της;

Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες γύρω από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και όχι δεν σου μιλάω για νέα που έχουν να κάνουν με τις κούκλες κόρες της, τον Θέμη Σοφό, την οικογένειά της, ή την εγκυμοσύνη της.

Σου μιλάω λατρεμένη για την κινητικότητα που έχει δημιουργηθεί και αφορά στα επαγγελματικά της και στην επόμενη μέρα της στον Alpha. Αίφνης έχει αρχίσει έντονα ν΄ ακούγεται πως η Σταματίνα ίσως και να… πολιορκείται από το Star, σε ότι έχει να κάνει πάντα με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Κάτι τρέχει ,λοιπόν, με τον Alpha, την Σταματίνα και το συμβόλαιό της;

Σύμφωνα με καρατσεκαρισμένες πληροφορίες που έχω, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα μέχρι τον Αύγουστο του 2018, πράγμα που σημαίνει πως μέχρι και τη συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν κουνιέται από την Κάντζα.

Από την άλλη μεριά, είναι πραγματικά αστείο να προκύπτουν φήμες από το… πουθενά, μόνο και μόνο γιατί η Σταματίνα διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Μάρα Ζαχαρέα, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο κανάλι της Κηφισιάς και δια της ατόπου απαγωγής να παρουσιάζεται η είδηση ότι η οικοδέσποινα του “Happy Day”, μπορεί του χρόνου να βρίσκεται στο Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ο Alpha είναι η προτεραιότητα της Σταματίνας και θαρρώ πως αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή, η Σταματίνα θα παραμείνει στον Alpha, γιατί θέλει να παραμείνει στον Alpha κι επίσης στον Alpha την θέλουν.

Και γιατί να μην την θέλουν άλλωστε… Είναι η οικοδέσποινα μίας πετυχημένης εκπομπής, είναι ένα φρέσκο, τηλεοπτικό πρόσωπο, είναι μία παρουσιάστρια που έχει εξελιχθεί απίστευτα κι επίσης είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, πως τηλεοπτικά, μόνο τα καλύτερα έρχονται για ΄κείνη.

Γιατί η Σταματίνα είναι μία περσόνα που έχει πλέον όλα τα φόντα για να κάνει μία μεγάλη τηλεοπτική πορεία και για να δοκιμαστεί σε όλα τα πόστα. Είναι άμεση, είναι φιλική, δεν είναι ψώνιο, μιλάει καλά ελληνικά, έχει τον αέρα του… αέρα, δεν έχει ξεχάσει ότι πάνω απ ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα είναι δημοσιογράφος, διαθέτει εξαιρετικά τηλεοπτικά αντανακλαστικά και γενικότερα έχει αποκτήσει πια την πολύτιμη εμπειρία που χρειάζεται κανείς για να επιχειρήσει ένα πιο μεγάλο, τηλεοπτικό βήμα…

Ένα βήμα που θα είναι σταθερό και θα έχει και διάρκεια! Προσωπικά μπορώ πλέον να φανταστώ την Σταματίνα σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες του Alpha. Και στη παραδοσιακή, πρωινή ψυχαγωγική ζώνη των 10 και μεσημέρι και απόγευμα και γιατί όχι; Μέχρι και βράδυ.

Όταν έχεις καταφέρει κι έχεις “χτίσει” ένα δυνατό πρόσωπο, από το οποίο μπορείς να περιμένεις πολλά, τότε πιστεύω πως φροντίζεις να το κρατήσεις και να το αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερο κι όχι να το αποχωριστείς.

 

 

Read More

And More