Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με απουσίες στον αέρα του Happy Day λόγω κορονοϊού

Την πρώτη της καλημέρα για το νέο έτος, είπε το πρωί τη Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους τηλεθεατές του Alpha. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό του Happy Day έχοντας δίπλα της τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά.

Εκτός εκπομπής η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία τις τελευταίες ώρες έχει συμπτώματα κορονοϊού, ωστόσο στα τεστ βγαίνει αρνητική. Η γνωστή δημοσιογράφος αμέσως μπήκε σε καραντίνα ενημερώνοντας τους συνεργάτες της για την απουσία της από το Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε on air με την Τίνα Μεσσαροπούλου: «Μάλλον φαίνεται πως δεν την γλίτωσα, αν και τα self τεστ βγαίνουν αρνητικά, θα πάω να κάνω μετά και μοριακό για να είμαστε σίγουροι, αλλά δεν νομίζω πως την γλίτωσα την κορώνα αυτή τη φορά. Είναι παντού αυτή τη στιγμή ο κορονοϊός, είναι παντού και σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένη. Το πρώτο 24ωρο είχα μόνο δέκατα, αλλά από χθες το μεσημέρι είμαι μια χαρά», δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της.

Εκτός Happy Day παραμένει και ο Λευτέρης Μητσόπουλος, ο οποίος λίγο πριν την Πρωτοχρονιά βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164