Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αποκαλύψεις για την εκπομπή της Μελέτη στον Alpha και οι μπηχτές στον ΣΚΑΪ! [vids]

Όρεξη είχε το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία όχι μόνο έκανε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha αλλά έριξε και την μπηχτή της στον ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα του Happy Day αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της παρουσιάστριας, αποκάλυψε πως η Ελεονώρα πρόκειται να κάνει μια infotainment εκπομπή αμέσως μετά τη δική της.

«H Ελεονώρα ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Έχουν γραφτεί και ακουστεί πάρα πολλά. Αυτό που μπορώ να πω εγώ και ξέρω, είναι πως η Ελεονώρα θα βρίσκεται στο τιμόνι μιας εκπομπής μετά από εμάς και η εκπομπή της θα έχει infotainment χαρακτήρα. Κάτι που ξέρει, αγαπάει και μπορεί να υποστηρίξει. Και ψυχαγωγία και ενημέρωση μαζί. Ανακοινώσεις το Σαββατοκύριακο λέω τώρα εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε τις δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη, ρίχνοντας παράλληλα κάποιες μπηχτές…

«Δεν ξέρω αν μας ακούνε στον ΣΚΑΙ… που μας ακούνε και μας βλέπουν γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει κάθε χρόνο θέλουν έτσι κάτι από το Happy Day. Μας ακούνε και μας βλέπουν και αφού δεν μπορούν να έχουν το Happy Day προσπαθούν να πάρουν πάντα κάτι από το Happy Day. Την αγάπη μας τους στέλνουμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More