Σταματίνα Τσιμτσιλή στο δελτίο του Alpha: «Εγκλωβιστήκαμε, έκανα τον σταυρό μου, δύσκολη κατάσταση»

Για την δική της περιπέτεια με την κακοκαιρία «Ελπίς», μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Ντρέπομαι να μιλήσω για τα δικά μου προβλήματα γιατί ήμουν στην τηλεφωνική γραμμή και άκουγα το ρεπορτάζ, Συλλυπητήρια στην οικογένεια στην Κω και σε κάθε άνθρωπο που έχει χάσει κάποιον δικό της ή κινδυνεύει. Εμείς εδώ ζήσαμε άλλα προβλήματα που μας θύμισαν Survivor», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και μίλησε για την περιπέτειά της: «Επιστρέφοντας από το κανάλι, αποκλείστηκα στη Μαραθώνος και αναγκάστηκα να αφήσω εκεί το αυτοκίνητό μου και περπάτησα μέσα στη σφοδρή χιονόπτωση γύρω στη μισή ώρα για να φτάσω στο σπίτι μου. Όταν έφτασα στο σπίτι με περίμεναν τα παιδιά μου, είχαμε ρεύμα, κάνανε τηλεμάθημα, όλα καλά…

Κατά τις 2 το μεσημέρι έγινε διακοπή ρεύματος και μείναμε πάρα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Στην αρχή προσπαθήσαμε να ζεσταθούμε με κουβέρτες, το είδα και σαν περιπέτεια, αλλά μετά είδα την αγωνία. Έβλεπα και τα παιδιά πως δεν ξέραμε πως θα κινηθούμε από εκεί και πέρα, ήταν μια δύσκολη κατάσταση», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κατάσταση που βίωσε εγκλωβισμένη στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της.

«Διακόπηκε κάθε επικοινωνία»

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως για αρκετές ώρες δεν μπορούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με κανέναν: «Δεν είχαμε τηλέφωνο, μπαταρία στα κινητά, αλλά ούτε και σήμα. Εγώ που είχα μείνει με λίγη μπαταρία, δεν είχα ούτε σήμα για να συνομιλήσω με κάποιον. Ήμασταν εγκλωβισμένοι, δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με τον έξω κόσμο. Ήμασταν εγκλωβισμένοι. Σήμερα που είδα τι πέρασαν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, να πω την αλήθεια, έκανα τον σταυρό μου γιατί ο κόσμος έχει τραβήξει τόσα πολλά τέτοιες μέρες», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο δελτίο του Alpha.

Read More

And More