Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σχολιάζει για πρώτη φορά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από τον Alpha (video)

Ένα από τα πράγματα που σχολιάστηκαν αρκετά τις περασμένες ημέρες ήταν η “απάντηση” της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Ναταλία Γερμανού και στην ανακοίνωση της τελευταίας πως η παρουσιάστρια θα μιλήσει μέσα από την εκπομπή της για την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από τον Alpha.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενοχλήθηκε αρκετά με τη Ναταλία Γερμανού. Εκείνη ωστόσο μιλώντας στην Έλενα Πολυκάρπου και την κάμερα του “Ευτυχειτε” ξεκαθάρισε πως κανένα πρόβλημα δεν έχει με τη Ναταλία απλά ήθελε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι αρμόδια να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα μιας και εργάζεται για τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

“Δεν ενοχλήθηκα καθόλου με τη Ναταλία την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα και συνεργάζομαι άψογα όλα αυτά τα χρόνια απλά δεν ήθελα να περιμένει κάποιος ότι έχω κάτι να πω εγώ. Ξέρεις πολύ καλά ότι σε ότι αφορά το κανάλι μας το ανακοινώνουμε αν μας έρθει ένα δελτίο τύπου ή αν μας ζητηθεί.. Είμαι άνθρωπος πολύ ειλικρινής, αν θέλω να παίξω ένα θέμα θα πρέπει να το παίξω σωστά. Όπως όλα τα τηλεοπτικά θέματα, έχοντας όλες τις πλευρές, σχολιάζοντας το παρασκήνιο. Όταν κάτι συμβαίνει στο κανάλι σου λόγω επαγγελματισμού και κομψότητας δε μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο καμία ενόχληση” είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια μάλιστα τοποθετήθηκε και για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γρηγόρη Πετράκο και τις απόψεις του γύρω από το θέμα του κορονοϊου και τη χρήση μάσκας.

“Ο Γρηγόρης Πετράκος που εξέφρασε μια άλλη άποψη για τις μάσκες το έκανε πολύ δημοκρατικά χωρίς να προσπαθήσει να την επιβάλλει και να καπελώσει την άποψη κάποιου άλλου”.

Read More

And More