Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τελικά το ΄πε! Πότε αφήνει το “Happy Day”;

Πραγματικά όσο περνούν οι μέρες και βλέπει κανείς το “Happy Day”, σκέφτεται “δεν μπορεί, τώρα θα γεννήσει η Σταματίνα”! Ναι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μπει εδώ κι αρκετές μέρες στη τελική ευθεία για το μαιευτήριο, παρά το γεγονός ότι παραμένει ακόμα στις τηλεοπτικές επάλξεις και κανονικά, κανονικότατα στο τηλεοπτικό της πόστο.

Όμως, επειδή πια οι μέρες όντως έχουν περάσει… επικίνδυνα, εννοείται πως έφτασε η στιγμή η γνωστή παρουσιάστρια να φύγει για το σπίτι της, προκειμένου εκεί να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί και να είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί στη ζωή της τον πρίγκιπά της, μιας και μετά τα δύο κορίτσια της, τώρα ο… μποναμάς του πελαργού είναι αγοράκι.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια σήμερα στον αέρα του “Happy Day”, προφανέστατα και η Παρασκευή θα είναι η τελευταία της μέρα στο πλατό, Θεού και… πελαργού επιτρέποντος.

“…Να σας πω την αλήθεια, χθες ένιωθα κάπως… Περπατούσα και αγκομαχούσα. Σήμερα νιώθω πιο δυνατή… Είναι θέμα διάθεσης, ξεκούρασης; Δεν ξέρω. Σήμερα λέω το ‘χω! Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχω σταματήσει. Εντάξει, δεν θέλω να μου συμβεί και στον αέρα! Αγαπώ εσάς τους τηλεθεατές, αλλά ας κρατήσουμε και κάτι για τον εαυτό μας…” , δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για την ιστορία να αναφέρω, πως το τιμόνι της παρουσίασης θ ΄αναλάβει ο Δημήτρης Παπανώτας, μιας κι αποφασίστηκε πως το κενό της Σταματίνας θα αναπληρωθεί από την ομάδα της κι όχι με κάποια εσωκαναλική μεταφορά!

Φυσικά, μακριά θα μείνει κι από τις ραδιοφωνικές της υποχρεώσεις στον “Party Fm 104”, όπου αυτό το Σαββατοκύριακο οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν για τελευταία φορά, επαναλαμβάνω Θεού και… πελαργού επιτρέποντος (10.00 π.μ – 1.00 μ.μ.).

Στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές επάλξεις θα επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου…

Read More

And More