Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τελικά, η “βασίλισσα” του Alpha είναι… μελαχρινή!

Τελικά, η “βασίλισσα” του Alpha είναι… μελαχρινή! Ναι, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, το “στέμμα” έχει περάσει σε άλλα χέρια… Έχει περάσει στα χέρια μίας κυρίας, η οποία έχει απαρνηθεί… πεισματικά τον οξυζενέ!

Με άλλα λόγια; Η “βασιλεία” του οξυζενέ και της… μπούκλας στο συγκεκριμένο κανάλι, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και είναι λογικό… Μόδα είναι κι αλλάζει! Ακόμα και στη τηλεόραση.

Βέβαια, θα μου πεις λατρεμένη τόση ώρα για ποιά “βασιλεία” σου μιλάω και για ποιο “στέμμα”. Μα από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με τηλεόραση, πάντα το “στέμμα” είναι το “στέμμα” της τηλεθέασης. Τίποτα άλλο…

Η τηλεθέαση ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και η τηλεθέαση είναι αυτή που… εκθρονίζει “βασίλισσες” και “βασιλιάδες”! Ακόμα και μέσα σ΄ένα βράδυ!

Αναμφισβήτητα στον Alpha ,λοιπόν, το “στέμμα” ανήκει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Κι αυτό γιατί; Γιατί είναι η μοναδική παρουσιάστρια της Κάντζας, που όσο αφορά στο καθημερινό, μεσημεριανο-πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού, καλπάζει στους πίνακες τηλεθέασης.

Αναμφισβήτητα το “Happy Day” είναι η πιο πετυχημένη εκπομπή του προγράμματος του σταθμού, σου ξανά λέω, κρίνοντας βάση της τηλεθέασης που σημειώνει.

Η Σταματίνα έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάθε πρωί στον Alpha μία ωραία παρέα και να χτίσει μία γερή, σταθερή, σχέση με τους τηλεθεατές, οι οποίοι απ ΄ότι δείχνουν και οι πίνακες τηλεθέασης, την ακολουθούν πιστά.

Φυσικά και το “Happy Day” έχει και τις μέτριες, όπως επίσης και τις άσχημες μέρες του ,όμως, σε γενικές γραμμές, είναι η εκπομπή αυτή που καθημερινά αν κοιτάξεις το πρόγραμμα του Alpha από νωρίς το πρωί, μέχρι και αργά το απόγευμα, σημειώνει τις πιο υψηλές επιδόσεις, σύμφωνα πάντα με το… ραβασάκι της Nielsen.

Και επειδή όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, όλο αυτό που συμβαίνει, όλο αυτό που της συμβαίνει της Σταματίνας Τσιμτσιλή, δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει σταματήσει στιγμή να προσπαθεί. Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει επαναπαυτεί στις δάφνες του, είναι ένα κορίτσι που ξέρει ν ΄ακούει, γι ΄αυτό και εξελίσσεται. Και το κυριότερο; Είναι ένα κορίτσι που εξακολουθεί να πατά γερά τα πόδια του στη γη… Όχι, δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, όχι δεν την έχει ψωνίσει με την εικόνα της, όχι δεν θεωρεί πως μετά από εκείνη υπάρχει μόνο το… τηλεοπτικό χάος!

Άλλωστε, είναι γνωστό, πως όποιος θεωρήσει πως τα ξέρει όλα, πως είναι Θεός, πως δεν έχει την ανάγκη κανενός, πως πλέον είναι καταξιωμένος και επιτυχημένος και πως όλοι οι άλλοι γύρω του είναι απλά… αναλώσιμα προιόντα, βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή του.

Κι επειδή σου μιλάω με… ντοκουμέντα λατρεμένη, σου παρουσιάζω τις επιδόσεις της εκπομπής του Alpha, μετά το πρώτο δίμηνο της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν, το δυναμικό κοινό επιλέγει, σταθερά, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της για την πρώτη «καλημέρα».

Η πρωινή εκπομπή του Alpha ξεκίνησε δυναμικά και φέτος, κερδίζοντας την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, στη ζώνη προβολής της.  Στο πρώτο δίμηνο της φετινής σεζόν, από 10 Σεπτεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2018, ήταν η πρώτη επιλογή του δυναμικού κοινού 18-54, με μέσο όρο τηλεθέασης 18,4%.

Στη ζώνη προβολής του, το “Happy Day στον Alpha” ήταν πρώτο και στις γυναίκες 25-44, πιστό κοινό της εκπομπής, με μέσο όρο τηλεθέασης 22,9%.

Επίσης, αξίζει τον κόπο να επισημάνουμε, πως την “happy” παρέα παρακολούθησαν πάνω από 851.000 τηλεθεατές, έστω για 1 λεπτό.

Read More

And More