Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκε στο “Happy Day”, μέσα από το μαιευτήριο και μας αποκάλυψε τα πάντα!

Αυτές οι μέρες είναι τόσο… “Happy Days” για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που πιο “Happy Days” δεν γίνεται! Η Σταματίνα ως γνωστόν έγινε για τρίτη φορά μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Σταματίνα ζει στον υπέρτατο βαθμό την χαρά του να φέρνεις στο κόσμο μία νέα ψυχούλα, ένα νέο, φανταστικό πλασματάκι… Ζει αυτή τη χαρά με την ίδια ακριβώς καθολική δύναμη που την έζησε και την πρώτη φορά. Την πρώτη εκείνη φορά που κράτησε στην αγκαλιά την κόρη της και κατάλαβε το πόσο ιερό είναι το να τα καταφέρεις να γίνεις μανούλα και το πόσο ευλογημένη νιώθεις.

Ο Σοφός junior ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία του Θέμη Σοφού και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, οι οποίοι πλέον εκτός από τις δύο πανέμορφες κόρες τους, κρατούν στην αγκαλιά τους και τον πρίγκιπα της οικογένειας. Και το όνομα αυτού; Ιωάννης-Εφραίμ!

 

“…Σας βλέπω μέσα από το μαιευτήριο. Μετά από τέσσερα χρόνια ξανά! Το μόνο στοιχείο του δικού μου DNA που περνάει στα παιδιά της οικογένειας είναι πως βγαίνουν με αλογοουρά. Είναι τρεις κλώνοι του Θέμη Σοφού με μαλλιά Σταματίνας. Αφού είδε τον γιο του ο Θέμης πήγε και κουρεύτηκε λίγο για να μοιάζουν ακόμη περισσότερο. Τον γιο τον ήθελα Θεμάκο…”, δήλωσε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του “Happy Day” και έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Αυτή τη φορά πόνεσα λίγο περισσότερο, γιατί ήταν τρίτη καισαρική. Είχα ταλαιπωρηθεί και το προηγούμενο βράδυ με πόνους. Οπότε η πρώτη ημέρα ήταν λίγο πιο δύσκολη. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία και η χαρά που το ξεχνάς. Είναι ο Γιάννης μας. Γιάννη τον φωνάζουμε, όπως ο πεθερός μου πιστεύω αν ζούσε θα ήταν πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος…”

Τέλος, αποκάλυψε πως σήμερα είναι επίσης μια μεγάλη μέρα για ΄κείνη, μιας και θα φύγει από το μαιευτήριο με το μωρό και την περιμένουν σπίτι τα κορίτσια της, όπου και για πρώτη φορά θα… γνωρίσουν καλά-καλά τον μικρό τους αδελφό, μιας και μέχρι σήμερα είχαν την ευκαιρία να τον δουν μόνο για λίγα λεπτά στο μαιευτήριο τις προηγούμενες μέρες.

Σταματινάκι μου να σου ζήσει… Να είναι πάντα τυχερός, υγιής και ευλογημένος!

Read More

And More