Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις»

Με νέα σχόλια για το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής, λίγες ώρες πριν από τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη ανέβασε βίντεο στο κανάλι του στο youtube, μέσα από το οποίο ζητούσε να απέχουν οι δημοσιογράφοι από την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της προσωπικής του ζωής.

Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου (αρχισυντάκτρια), δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό», τόνισε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More