Σταμάτης Φασουλής: Η αποκάλυψη για τη Νένα Μεντή – «Ανάμεσα σε εμένα και εκείνη υπήρχε κάτι πολύ έντονο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, για την μεγάλη απώλεια κιλών, αλλά και για τις θεατρικές επιτυχίες και αποτυχίες του.

«Το J2US για εμένα δεν είναι μόνο δουλειά, είναι και διασκέδαση. Εγώ δεν βγαίνω έξω τα βράδια, δεν διασκεδάζω, δεν τρώω δεν κυκλοφορώ. Μαγειρεύω στο σπίτι, γιατί θέλω να ξέρω ακριβώς πως γίνεται το οτιδήποτε. 

«Στη ζωή μου είχα βγει πολύ, μετά από μια ηλικία όμως, είμαι περισσότερο του σπιτιού, της παρέας μέσα στο σπίτι. Έπινα πάρα πολύ γιατί δεν μεθούσα, οπότε έπινα τεράστιες ποσότητες. Δεν μου άρεσε όταν είχα ένα ποτήρι στο χέρι και γύρναγα από εδώ και από εκεί και έλεγα βλακείες. Αυτά τα κάνεις όταν είσαι νέος. Τα νιάτα πρέπει να ξοδευτούν για να καταλάβουν τι σημαίνει οικονομία», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Όσον αφορά την απώλεια κιλών, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε: «Έχασα αρκετά κιλά και γιατί το ήθελα αλλά και γιατί μου συνέβησαν αρκετά πράγματα. Δυσκολεύτηκα πολύ με το σώμα μου, πάχαινα, αδυνάτιζα, μια ζωή έκανα δίαιτες.  Δεν καταλάβαινα ότι το φαγητό είναι θέμα γεύσης και όχι θέμα ποσότητας». 

«Έχω αισθανθεί πολλές φορές ότι αξίζω αλλά υπήρξαν και στιγμές που ένιωθα ότι δεν αξίζω. Δεν δίνω σημασία στην κριτική, έχω παίξει σε γεμάτα θέατρα και με έχουν κατακράξει και έχω παίξει σε παραστάσεις που με έχουν ανεβάσει στα ουράνια, αλλά πήγαν άπατα», συμπλήρωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Κλείνοντας ο Σταμάτης Φασουλής αποκάλυψε τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τη Νένα Μεντή, λέγοντας: «Ερωτεύτηκα τρεις φορές στη ζωή μου αλλά την τελευταία ήταν ο απόλυτος. Ανάμεσα σε εμένα και την Νένα Μεντή υπήρχε κάτι πολύ έντονο που δεν ξέραμε τι όνομα να του δώσουμε. Δεν ήταν μέσα στην ονοματολογία των αισθημάτων που ξέραμε, ήμασταν πολύ νέοι. Το αφήσαμε έτσι, ανώνυμο».

Read More

And More