Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν “άρρωστος” μαζί της»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ αποκάλυψε πως είχε μεγάλο έρωτα με την Εβελίνα Παπούλια.

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό μας» και αρχικά, δήλωσε για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο: «Παλιά, δεν καταλαβαίναμε ότι γινόταν κάτι ξεχωριστό. Γι’ αυτό, δεν καβαλήσαμε το καλάμι. Πλέον, βλέπω το παρελθόν μου σαν να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Η σκέψη είναι πιο ισχυρή από το γεγονός που την εμπεριέχει».

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Γαρδέλης αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του λέγοντας: «Στην καθημερινότητά μου έχω τις πρόβες και φροντίζω και τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία. Έχω κότες, πετεινό κι οικόσιτα φίδια στο αγρόκτημά μου. Μία φορά, ένα φίδι έφυγε από εκεί που το είχα και το βρήκα στο σαλόνι. Η καλή μου δεν ξαναήρθε στο σπίτι», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε και για τον έρωτα που είχε με την Εβελίνα Παπούλια, αναφέροντας: «Πλατωνικά, είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, ήμουν ψυχάκιας. Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της, όταν παίζαμε σε μια παράσταση. Οι συμπρωταγωνίστριές μου καταλάβαιναν ότι τις ερωτευόμουν και γινόντουσαν καλύτερες».

Read More

And More