Σταματόπουλος – Βασάλος: Έλυσαν τις διαφορές τους – “Εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας αυτό”

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο Παύλος Σταματόπουλος μιλούσε για την αλλαγή της ώρας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα”, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος του έκανε μια κίνηση με το χέρι του, την οποία ο δημοσιογράφος παρεξήγησε, λέγοντας πως αυτό δεν το έκανε ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν συνεργάζονταν στον Alpha. (Δες εδώ το απόσπασμα)

Η κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου και ο Αρτ Αντιμιάν συνάντησε τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίοι απάντησαν για τη χειρονομία του δεύτερου στον αέρα της εκπομπής.

«Έχει φτιάξει το πράγμα, εδώ και δύο εβδομάδες μια χαρά μιλάω. Είμαι λίγο γκρινιάρης σαν άνθρωπος, αλλά φέτος τον τελευταίο μήνα δεν έχω πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν μπορώ να στηρίξω τη θεματολογία, τώρα που έχω τη δική μου ενότητα για το Survivor, είμαι μια χαρά. Έχω μια ελευθερία που δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα βρω πουθενά αλλού. Έχω άγχος να παίξουν όλα τα θέματα στην ενότητα που έχω, οπότε προσπαθώ να τους μαζέψω, άκομψα τις περισσότερες φορές», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Παύλος Σταματόπουλος είπε από την πλευρά του: «Ο Κωνσταντίνος μιλάει περισσότερο στην εκπομπή φυσικά. Ο Κωνσταντίνος έχει δύο στήλες με δύο ενότητες, εγώ τίποτα, παρακατιανός. Όταν μου έκανε τη χειρονομία για ησυχία ένιωσα εκνευρισμό, δεν μου το έχει κάνει κανένας».

 

Read More

And More