Στάθης Σχίζας: «Αν χρωστάω ένα ευχαριστώ είναι στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

Τον Στάθη Σχίζα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Μένια Κούκου.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor All Star, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για τις αναρτήσεις-καρφιά στα social media, αλλά και για τη δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα, πως του οφείλει ένα ευχαριστώ.

«Ο καθένας έχει την άποψή του, όντως ο Σπύρος με είχε στηρίξει αρκετά. Να ρωτήσω κάτι όμως τον Σπύρο. Αν εγώ την χρωστάω σε εκείνον γιατί δεν μου το έφεραν σπίτι το έπαθλο και πήγε και ταλαιπωρήθηκα; Αν χρωστάω ένα ευχαριστώ σε κάποιον είναι η πρώην σύντροφός μου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όχι στον Σπύρο Μαρτίκα», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας. 

Και συνέχισε: «Εγώ με τον Σπύρο είχαμε δεθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι και όταν βγήκαμε τώρα κάπου χάλασε η σχέση με το καινούργιο παιχνίδι. Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του, αυτός βγήκε και είπε κάποια πράγματα. Εγώ τον είχα πάρει και τηλέφωνο δεν ήθελε να το σηκώσει, τώρα προχωράει η ζωή όμως και είναι όλα μια χαρά». 

«Οι αναρτήσεις μου δεν πηγαίνουν στην Αλεξάνδρα, είναι τυχαίες. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλο. Δεν μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία. Δεν έχω ψεύτικο προφίλ για να βλέπω πράγματα, με το ζόρι έκανα το δικό μου», κατέληξε ο Στάθης Σχίζας.

Read More

And More