Στάθης Σχίζας: Η νίκη στο Survivor, η 8χρονη κόρη του και ο έρωτας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022, με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να ξεσπά σε πανηγυρισμούς.

Ο μεγάλος τελικός του Survivor τα είχε όλα με τον Άρη Σοϊλέδη να τερματίζει στην δεύτερη θέση. Σε απευθείας μετάδοση από το Γαλάτσι και το  Άλσος Βεΐκου, ο παρουσιαστής του Survivor καλησπέρισε κοινό και τηλεθεατές στις 9, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με την ανάδειξη του νικητή – Στάθη Σχίζα.

Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας

Είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Στάθης Σχίζας – Ευτυχισμένος πατέρας

Ο γοητευτικός 30χρονος είναι πατέρας ενός κοριτσιού, της μικρής Αλεξάνδρας. Μπορεί η σχέση με τη μητέρα του κοριτσιού να έληξε σύντομα, ωστόσο ο Στάθης Σχίζας λατρεύει την κόρη του, κάτι που είχε αποδειχθεί από το έπαθλο επικοινωνίας και το βίντεο της μικρής Αλεξάνδρας.

«Μπαμπάκα μου σε βλέπω κάθε βράδυ είσαι ο καλύτερος παίκτης μου λείπεις αλλά να αργήσεις να γυρίσεις σε αγαπάω πάρα πολύ», ήταν τα λόγια της μικρής του.

Στάθης Σχίζας – Νέα αρχή δίπλα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο 30χρονος νικητής του Survivor υπήρξε ένα από τα πρόσωπα – προσθήκη στο ριάλιτι. Αυτό σημαίνει πως ο Στάθης Σχίζας δεν βρέθηκε από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο μετά την άφιξή του στο ριάλιτι ξεκίνησε μια έντονη φημολογία για την προσωπική του ζωή.

Η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιβεβαιώθηκε όταν στα social media κυκλοφόρησε φωτογραφία από το τατουάζ του Στάθη Σχίζα με το όνομα «Αλεξάνδρα» το οποίο εκτός από το όνομα της κόρης του, είναι πλέον και το όνομα της συντρόφου του, όπως είχε αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία παρουσίασε σχετικό στιγμιότυπο.

 

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Στάθης Σχίζας – Το ξέσπασμα της πρώην συντρόφου του

Μετά την παραπάνω ανάρτηση με το τατουάζ του Στάθη, η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού τους, ξέσπασε απαντώντας με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram…

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», είχε αναφέρει η Άννα Μαρία (πρώην σύντροφος Στάθη Σχίζα).

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί»

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα του Open, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε μιλήσει για τον σύντροφό της.

«Ο Στάθης είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Επειδή είναι πολύ εσωστρεφής, δε μιλά πολύ για τον εαυτό του, δε λέει πράγματα που έχει κάνει και που έχει περάσει… Τον Στάθη τον γνώριζα πολλά χρόνια, τον γνώρισα από μια κοινή μας φίλη και από την αρχή μου άρεσε», είχε αναφέρει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ενώ είχε προσθέσει: Ο Στάθης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από πριν αλλά επειδή ήμουν σε άλλη κατάσταση δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι. Στην πορεία όμως επειδή με διεκδίκησε και μου αρέσει να βλέπω άντρες που διεκδικούν τις γυναίκες, το εκτίμησα πολύ. Είμαστε μαζί 1.5 χρόνο», είχε εξομολογηθεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Περισσότερες δηλώσεις από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα:

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην βραδιά του τελικού:

Η βραδιά του τελικού ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για το ζευγάρι, αφού ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να κερδίσει το Survivor 2022 παίρνοντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Read More

And More