Στάθης Σχίζας: «Προσπαθώ να μην αναφέρομαι στην κόρη μου μπροστά στις κάμερες»

Με αφορμή τις προετοιμασίες για το Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας έκανε τις νέες του δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Μπαρτζώκα.

«Την έχουμε ζήσει την εμπειρία όλοι, πιο πολύ για το οικονομικό πάμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγο να πάρει κανείς παραπάνω χρήματα, είτε είναι νικητής, είτε όχι», ανέφερε αρχικά για τις αμοιβές.

Σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε να βρεθεί στο Survivor All Star μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο Στάθης Σχίζας σχολίασε: «Σαφώς και θα τον ήθελα μέσα σαν παίκτη τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αγωνιστώ μαζί του, θα ήταν λίγο αστείο ως coach».

Για την προσωπική του ζωή και την πρόσφατη μετακόμιση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:  «Περνάμε ωραία, τώρα έχουμε πιάσει ένα σπίτι ζεστό. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ large και μου έχει αφήσει την ντουλάπα την μεταλλική στο μπαλκόνι για τα ρούχα μου», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Σχετικά με τον ρόλο του ως πατέρας και τις σχέσεις με την κόρη του: «Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Προσπαθώ να μην αναφέρομαι στην κόρη μου μπροστά στις κάμερες και στις συνεντεύξεις, ακόμη και αυτό το έχουν κρίνει. Κάθε μέρα την βλέπω, την πηγαίνω και καμιά φορά στο σχολείο», απάντησε ο Στάθης Σχίζας.

Read More

And More