Σταύρος Θεοδωράκης: Η απόφαση να μην επιστρέψει στην πολιτική – “Το πλήρωσα το τίμημα”

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ».

Ο δημοσιογράφος και πρώην αρχηγός του Ποταμιού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ενασχόληση του με τον χώρο της πολιτικής αλλά και την απόφαση του να μην επιστρέψει σε αυτόν.

«Δεν θέλω να μπω ξανά στην πολιτική. Νομίζω ότι το πλήρωσα το τίμημα. Για μένα ήταν μια επιπλέον θητεία για κάποια λογικά πράγματα που ήθελα να πω το 2015. Κάποιος τα πίστεψε, κάποιος δεν τα πίστεψε, μερικά από αυτά έγιναν και είμαι πολύ ευτυχής. Είμαι ευτυχής, αρκετά. Δεν έχω δυνάμεις για να το ξαναχτίσω όλο αυτό το πράγμα και δεν έχω και λεφτά για να το ξαναχτίσω εγώ αυτό».

«Καλύτερη η ζωή μου στην πολιτική δεν ήταν γιατί ήταν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ ένα αδιάκοπο σφυροκόπημα. Με λίγους συμμάχους και πολλούς αντιπάλους» πρόσθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο talk show του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Όσον αφορά στο πλήθος των χτυπημάτων που δέχθηκε, ο δημοσιογράφος παραδέχθηκε πως «ο αντίπαλος είναι πάντα ο καινούργιος, ο διαφορετικός. Όταν βγήκα εγώ το 2014 υπήρχε μια φθαρμένη ουσιαστικά συντηριτική δύναμη, μια άλλη που ερχόταν από τα αριστερά και ήρθε κάποιος που ο μεν και ο δεν είπαν «Ωπ! Καινούργιος παίκτης; Μακριά!». Και με βαράγαν τα τρολ και από δω και από εκεί… Fake news, απίστευτα σενάρια»

 

«Οι περισσότεροι νομίζω πως το έχουν μετανιώσει γιατί αποδείχθηκε από αυτή την πενταετία ότι εγώ έλεγα απλώς τα πράγματα με το όνομα του» συμπλήρωσε ακόμα ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Read More

And More