Σταύρος Ζαλμάς: «Είναι αλήτες όσοι έγραφαν ότι έχω AIDS, έπρεπε να κινηθώ νομικά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σειρά «Έρωτας Φυγάς» που πρωταγωνιστεί αλλά και στα παραπλανητικά δημοσιεύματα περιοδικών που υποστήριζαν ότι έπασχε από AIDS.

«Γνωρίζαμε ότι θα συνεχιστεί το σίριαλ πριν το καλοκαίρι. Έφτασαν και σε εμάς οι ψίθυροι για την μετακίνηση σε άλλο κανάλι. Εάν πρόκειται να γίνει μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι θα γίνει από τον Γενάρη, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου υπάρχει συμβόλαιο με το κανάλι», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Κλείνοντας, ο Σταύρος Ζαλμάς αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι πάσχει από AIDS, λέγοντας: «Έγραψαν εμμέσως πλην σαφώς ότι έπασχα από AIDS. Το μόνο που έκανα ήταν ότι θύμωσα και είπα άστους να πάνε στο δι…λο. Έπρεπε να έχω κινηθεί νομικά, αλλά τότε δεν είχα τα μυαλά που έχω τώρα, ήμουν πολύ αφελής και εκτός συστήματος. Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια, δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ο κόσμος δε με ρωτούσε αν έχω AIDS, αλλά άνοιγε δρόμο να περάσω. Εκείνα τα χρόνια θεωρούταν πανούκλα. Οι άνθρωποι που έγραψαν ότι έχω AIDS είναι αλήτες, αν είχα κινηθεί νομικά τώρα θα είχα μία πολυκατοικία παραπάνω».

Read More

And More