Στέφανος Κωνσταντινίδης για Mega Καλημέρα: «Η Ελεονώρα Μελέτη θα το σχολιάσει την κατάλληλη στιγμή»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Super Κατερίνα.

Σχετικά με όσα ακούγονται για τις αλλαγές που θα γίνουν στην ψυχαγωγική ζώνη του Mega την επόμενη σεζόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε: «Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Mega, θα σου πω πολύ έντιμα ότι δεν τα πιστεύω γιατί ξέρω, ότι η κεφαλή του προγράμματος είναι ένας άνθρωπος που δε λειτουργεί με δημόσιες σχέσεις, αλλά δε μιλάει με εμάς.

Άρα από το Mega δε μπορεί να έχει βγει. Και για την Ελένη Μενεγάκη λένε πράγματα. Μπορείς να έχεις πληροφόρηση από την Ελένη και τον στενό κύκλο της; Όχι. Ούτε από τη διοίκηση του Mega μπορείς να έχεις πληροφόρηση. Πώς προκύπτει λοιπόν όλο αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ;».

«Νομίζω ότι όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για να σχολιάσει η Ελεονώρα πράγματα, θα τα σχολιάσει σε αυτόν που πρέπει, τον διευθυντή της. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πάνω από εμάς, και για να είναι πάνω από εμάς, δεν είναι τυχαίο. Εγώ έχω μάθει να σέβομαι τις αποφάσεις αυτών των ανθρώπων» είπε σε άλλο σημείο για τις αλλαγές στην ώρα προβολής της εκπομπής Mega Καλημέρα και το αν και κατά πόσο αυτές έχουν επηρεάσει την Ελεονώρα Μελέτη.

Τέλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε και την πρόσφατη τοποθέτηση του Δημήτρη Παπανώτα για τη Μπέττυ Μαγγίρα, για την οποία είπε ότι είναι μια 50αρα που αποφάσισε να γίνει τραγουδίστρια και παράλληλα τραγουδάει στα μπουζούκια.

«Λυπάμαι πολύ που υπάρχει χώρος στην τηλεόραση γι’ αυτές τις δηλώσεις, αλλά επειδή είναι ο Δημήτρης απέναντι που τον εκτιμώ πάρα πολύ ως δημοσιογράφο όλα αυτά τα χρόνια, εκτιμώ τα χρόνια του, εκτιμώ ότι σε 1-2 χρόνια θα βγει στη σύνταξη και κάνει μια υπερπροσπάθεια για να βγει στη σύνταξη και να φύγει με το τροχόσπιτό του και να κάνει τη ζωή του, παρ’ όλα αυτά ήταν από τις λυπηρές στιγμές της τηλεόρασης. Είναι κρίμα ο Δημήτρης να δίνει αυτό το αποτύπωμα στο τέλος ενώ έχει κάνει τόσο ωραία πράγματα» σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Read More

And More