Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη, τα νούμερα τηλεθέασης και η απάντηση για τον ανταγωνισμό

Στην εκπομπή Fay’s Time και στη Νάσια Μανέντη μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη φετινή του συνεργασία δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη, τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Πρέπει να σταματήσουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης να είναι αυτοαναφορικοί, ας καταπιούμε το υπερεγώ μας. Δεν είμαστε κάποιοι, πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των άλλων. Όλοι οι παρουσιαστές έχουν υπερεγώ», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Για τα νούμερα τηλεθέασης: «Προσπαθώ να σταματήσω να είμαι αυτοαναφορικός και στην εκπομπή, θα μιλάω λιγότερο. Προφανώς και είναι πραγματικά τα νούμερα τηλεθέασης και το κοινό είναι κολλημένο», απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Όσο για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και την εμπειρία του δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη: «Οι άνθρωποι της αγοράς πρέπει να κουνηθούν από τις θέσεις τους. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός. Διανύουμε έναν μαραθώνιο, χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση. Η Ελεονώρα είναι πολύ ωραίο τυπάκι, θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να δουλεύω μαζί της», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Read More

And More