Στέφανος Τσιτσιπάς: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα του όταν ενημερώθηκε για τον χωρισμό του – «Δεν μου είπε κάτι»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έδωσαν τέλος στη σχέση τους με την Ισπανίδα τενίστρια να ενημερώνει για τον χωρισμό τους με ανάρτηση στα social media.

Ο πατέρας του δημοφιλή τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 και στην δημοσιογράφο, Έλλη Αυξεντίου για την πορεία του γιου του και τους επόμενους στόχους του.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον πρόσφατο χωρισμό, ο Απόστολος Τσιτσιπάς φάνηκε να μην γνώρισε για τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του γιου του, Στέφανου. 

«Δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να σας πω κάτι που δεν το γνωρίζω. Δεν έχω ιδέα, πιστέψτε με. Δεν μου είπε κάτι, δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Είναι η προσωπική του ζωή, δεν ξέρω αν οι ίδιοι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Είναι ενήλικες για να το καταλάβουν αν δεν μπορούν να διαχειριστούν τα προσωπικά τους. Νομίζω ότι θα παραμείνουν πάρα πολύ κοντά ο ένας στον άλλο», απάντησε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

«Έχω την εντύπωση πως εάν δυο άνθρωποι δεν είναι μαζί στον ίδιο χώρο/ενασχόληση, είναι πολύ δύσκολο να είναι μαζί. Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε στον ίδιο χώρο, οπότε τα καταφέρνουμε και κατανοούμε και καταλαβαίνουμε τι θυσίες χρειάζονται για να επιτευχθούν όσα έχουμε», κατέληξε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά. 

Read More

And More