Στέλιος Χανταμπάκης: Εξαφανισμένος από το Survivor All Star; Οι ελάχιστες φορές που τον έχουμε δει να μιλάει στην κάμερα

Ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε στο Survivor All Star και στις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου… για να διεκδικήσει τη νίκη και μόνο!

Ωστόσο, από την πρεμιέρα του reality επιβίωσης πριν περίπου έναν μήνα μέχρι και σήμερα… σπάνια βλέπουμε τον παίκτη των Διάσημων στα επεισόδια του Survivor.

Πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ ο Στέλιος Χανταμπάκης φαίνεται πως έχει επιστρέψει πιο «διαβασμένος» και αρκετά πιο ώριμος μετά τον «πόλεμο» που είχε δεχτεί με την στρατηγική του στο παιχνίδι. To 2017 το όνομα του ενεπλάκη σε αρκετές συγκρούσεις.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αρκετές φορές είχε ξεσπάσει κατά της ομάδας τους, ενώ η κόντρα του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε στην ιστορία του Survivor.

Ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor πολλές φορές… εξαφανίζεται από τα επεισόδια. Ο Στέλιος Χανταμπάκης προσπαθεί να απέχει από κόντρες και ίντριγκες, ενώ σπάνια τον έχουμε δει να μιλάει στην κάμερα.

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να τρολάρει τον… σιωπηλό παίκτη του Survivor: «Ομιλητικότατος όπως πάντα!»

 

Δες τις ελάχιστες φορές που ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει δώσει το «παρών» στο Survivor All Star:

  

 

 

Μάλιστα, στην αρχή της εβδομάδας και σχεδόν μετά από έναν μήνα παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, ο Στέλιος Χανταμπάκης προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την οικογένειά του.

«Έχουμε κλείσει σχεδόν έναν μήνα στο νησί. Δεν ήταν εύκολα μέχρι στιγμής τα πράγματα για εμένα και σωματικά και ψυχολογικά. Επειδή νυχτώνει σχετικά νωρίς και καθόμαστε αρκετές ώρες στην καλύβα μας, κάνω πάντα όμορφες σκέψεις, οικογενειακές. Προσπαθώ να βρω όμορφες στιγμές με τα παιδιά μου, που να τις περνάμε μαζί.

Βλέπω ψαρέματα, βλέπω διακοπές, βόλτες, τρενάκια και γενικότερα ό,τι τα κάνει χαρούμενα το σκέφτομαι και το οργανώνω κατά κάποιο τρόπο στο μυαλό μου, όταν βγούμε να τα κάνω. Κάθε φορά που κερδίζω σκέφτομαι να πανηγυρίζουν τα παιδιά μου στο σπίτι, να είναι χαρούμενα που βλέπουν τουλάχιστον τα αγωνίσματα και ο μπαμπάς κερδίζει.

Κάθε φορά που χάνω, δε λυπάμαι που δε θα φάω εγώ, καθόλου. Σίγουρα με στενοχωρεί που δεν τρώνε όλα τα υπόλοιπα παιδιά και πεινάνε αλλά θα προτιμούσα να κερδίζω, να χαίρονται τα παιδάκια μου και ας μην τρώω» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

Βέβαια και οι χρήστες των social media σχεδόν σε κάθε επεισόδιο «ψάχνουν» τον Στέλιο Χανταμπάκη! Το Twitter φέτος φαίνεται πως συμπαθεί αρκετά τον «ήσυχο και σιωπηλό» παίκτη του Survivor και υποστηρίζει στο έπακρο τη συμπεριφορά του αλλά και τον τρόπο που έχει επιλέξει να διαχειρίζεται μέσα στο παιχνίδι τις εκρηκτικές καταστάσεις ανάμεσα στους συμπαίκτες του.

Δες τα tweets:

Read More

And More