“Στη φωλιά των Κου-Κου”: ‘Ερχονται αλλαγές στη παρέα της εκπομπής;

Η αλήθεια είναι, πως ήρθαν στους δέκτες μας μέσα από το Star και κατάφεραν για τα καλά να ταράξουν τα πρωινά, τηλεοπτικά νερά. Ήρθαν και κατάφεραν να μας κάνουν ν ΄αλλάξουμε πρωινές συνήθειες και να μπούμε στη διαδικασία να δούμε, τι έχουν κι αυτοί να μας… σερβίρουν.

Κι επειδή έχουμε φτάσει στο τέλος, τώρα μπορώ να σου πω με βεβαιότητα, πως το δικό τους πρωινό, είχε μία ιδιαίτερη, μία ξεχωριστή γεύση, γι ΄αυτό και δεν άφησε ασυγκίνητους τους τηλεθεατές. Τουναντίον…

Ο κόσμος θέλησε να χτυπήσει το… κουδούνι στους “Κου-Κου” και να γίνει η παρέα τους. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης από την πλευρά τους, ως καλοί οικοδεσπότες άνοιξαν την πόρτα του Star κι έκαναν τα πάντα για να μείνουν οι καλεσμένοι τους ικανοποιημένοι.

Φυσικά, οι “Κου-Κου” θα βρίσκονται και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, μιας κι απ ΄ότι όλα δείχνουν, κατάφεραν να ρίξουν γερά τηλεοπτικά θεμέλια και πάνω σε αυτά θα εξακολουθήσουν κι αυτό το χειμώνα να χτίζουν τη σχέση τους με το κόσμο.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με τα όσα έχουν πιάσει οι κεραίες μου, κάποιες αλλαγές θα υπάρξουν και μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες λένε πως από την παρέα του Κρατερού και της Κατερίνας αποχωρεί η Χρύσα Κατσαρίνη, ενώ πιθανότατα εκτός, μπορεί να βρεθεί και η Μαριλού Ρεπαπή, αν κι αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει “κλειδώσει”.

Φυσικά, ακλόνητος στο πόστο του παραμένει ο πάντα αποκαλυπτικός Στέφανος Κωνσταντινίδης, ενώ φαντάζει μάλλον αστείο να σου διευκρινίσω πως στο δυναμικό της εκπομπής θα βρίσκεται και πάλι η θεά Άση Μπήλιου, στα πόδια της οποίας εκτός από τους… πλανήτες, υποκλίνονται και τα ποσοστά τηλεθέασης.

Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί το τι γίνεται και στη… κουζίνα του πρωινού, μιας και παρά το γεγονός ότι έγινε γνωστό ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στη τηλεόραση και θα βρίσκεται στη παρέα των παιδιών, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο, αφού δεν έχουν πέσει οι πολυπόθητες υπογραφές.

Κι αν δεν πέσει η υπογραφή; Deal δεν υπάρχει… Εδώ η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πολλάκις, πως δεν υπάρχει deal, ακόμα και με την υπογραφή στο χέρι!

 

Read More

And More