Στηβ Μιλάτος: Αυτός είναι ο λόγος που πήρε διαζύγιο μετά από δύο μήνες γάμου

Έναν γάμο εξπρές… έκανε ο Στηβ Μιλάτος με την πρώην πλέον σύζυγό του, Άννα Παπαϊωάννου. Το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε στις αρχές του 2021 με την σύντροφό του, ωστόσο ο έγγαμος βίος φαίνεται πως δεν του πήγε και πολύ καλά, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

Ο Στηβ Μιλάτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους που πήρε απόφαση να χωρίσει με την άλλοτε αγαπημένη του, Άννα: 

«Ήμουν παντρεμένος για δύο μήνες. Υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας, απλά σαν ζευγάρι αρχίσαμε να μη ταιριάζουμε. Ενώ ήμασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και το ζορίζεις, λες off. Η πρώην γυναίκα μου δεν έκανε πίσω και κουράστηκα. Όταν έκανα την πρόταση γάμου, ήθελα να κάνω και παιδί, νόμιζα ότι καταστάλαξα κάπου.

Το τέλος ήρθε νωρίτερα. Ήταν δική μου απόφαση να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά όταν ραγίζει το ποτήρι, δεν ξανακολλάει. Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας χάθηκε, επειδή χώρισα. Θέλω να ξαναπαντρευτώ. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι ξανά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι αρέσεις, είναι ωραίο το φλερτ».

Read More

And More