Στηβ Μιλάτος: Η δίκη για βιασμό και η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του – «Άλλαξε η ζωή μου, αλλά δεν θα βουλιάξω»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη παραχώρησε ο Στηβ Μιλάτος, λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό πως θα παραπεμφθεί σε δίκη για βιασμό.

Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε για τα μπλεξίματα που έχει με τη δικαιοσύνη, ενώ αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση με μια κοπέλα, η οποία φυσικά στέκεται στο πλευρό του.

«Είναι μια δύσκολη και περίεργη μέρα για μένα, αλλά δεν αγχώνομαι για κάτι. Εξεπλάγην από το αποτέλεσμα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στον δικηγόρο μου. Ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου ότι παραπέμπομαι σε δίκη, περιμένουμε την ημερομηνία. Το πρώτο άτομο που ενημέρωσα για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν η μητέρα μου. Δεν έχω μιλήσει με την κοπέλα που με έχει καταγγείλει», είπε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

 

«Άλλαξε η καθημερινότητά μου και η ζωή μου, αλλά δεν θα βουλιάξω. Δέχτηκα μερικά άσχημα μηνύματα στα social μετά την καταγγελία. Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου, η μητέρα μου με αγαπάει και οι φίλοι μου ξέρουν τι είμαι. Υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή και με στηρίζει» αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο.

Read More

And More