Στηβ Μιλάτος: Τα πρώτα λόγια μετά την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό

Όπως έγινε γνωστό, ο Στηβ Μιλάτος θα παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία του βιασμού, σύμφωνα με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για την απαλλαγή του και παρέπεμψε σε δίκη τον 30χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία μιας Αγγλίδας για βιασμό, την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λίνδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», το βούλευμα έκρινε ότι παρόλο που η 21χρονη καταγγέλλουσα από τη Βρετανία δεν ήταν μεθυσμένη τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου 2022, όταν έπεσε θύμα βιασμού από το 30χρονο μοντέλο, όπως υποστηρίζει, δεν ήταν συνηθισμένη στην κατανάλωση αλκοόλ. Οι δικαστές επεσήμαναν, μάλιστα, ότι η ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωσε η κοπέλα ήταν αρκετή για να μειώσει τις αναστολές της και τη συνείδησή της, γεγονός που ο κατηγορούμενος γνώριζε και εκμεταλλεύτηκε. 

Οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν σε βραδινή του έξοδο και τον ρώτησαν σχετικά.

«Η δικαιοσύνη θα το δείξει, έχω εμπιστοσύνη στον δικηγόρο μου. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και θα φανεί» ήταν τα λόγια του Στηβ Μιλάτου.

Read More

And More