Στο εδώλιο ο τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης – Τι δήλωνε στο Tlive

Ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο ύστερα από καταγγελία για βιασμό από μία 16χρονη κοπέλα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

«Είναι μία περίεργη υπόθεση. Δεν υπάρχουν μώλωπες σε σημαντικά σημεία που να φαίνεται να έγινε μία πράξη βιασμού. Δεν έβγαλε ποτέ τα ρούχα της η κοπέλα κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο επίσης και γι’ αυτόν τον λόγο αισιοδοξώ ότι η κρίση του δικαστηρίου θα πρέπει να είναι διαφορετική. Αντί για την καταδίκη του νεαρού, η άποψή μου είναι ότι πρέπει να καταδικαστεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας» λέει στο T-live ο συνήγορος υπεράσπισης του τράπερ, Αλέξης Κούγιας.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 16χρονης, Τάσος Τρελόπουλος, επεσήμανε πως «τα ζητήματα βιασμού ανηλίκων είναι πολύ ευαίσθητα και γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Πολλές φορές οι βλάβες που επέρχονται από τον τρόπο διαχείρισης των συμβάντων μπορεί να είναι μεγαλύτερες κι από αυτό καθεαυτό το συμβάν».

Όπως λέει ο δικηγόρος του τράπερ, Αλέξης Κούγιας, το περιστατικό συνέβη σε ένα στενό πίσω από το γυμναστήριο όπου έκανε η ανήλικη pole dancing. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 16χρονης, όταν κατάλαβε τις προθέσεις του τράπερ, ξεκίνησε να τον ηχογραφεί με το κινητό της.

Τι δήλωνε στο T-live

«Γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτα από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή απλά μου άρεσε πολύ, της έλεγα “δώσε μου ένα φιλάκι” αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό, ή ο,τιδήποτε. Απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο -τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν.

Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά το είπα δύο -τρεις φορές; Δεν ξέρω» είχε πει ο τράπερ στο T-live.

Δες περισσότερα στο βίντεο του T-live:

Read More

And More