Στρατής Χατζησταματίου: Ο «Μανώλης» από τον Σασμό κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή του και δίνει spoiler για την εξέλιξη της σειράς

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο «Μανώλης» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου στην εκπομπή Breakfast @ Star και μίλησε για τον ρόλο του, τις Άγριες Μέλισσες κι έδωσε ένα μικρό spoiler για την εξέλιξη της σειράς.

«Από τη στιγμή που διάβασα το βιβλίο ο ρόλος μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων. Είναι ένας ρόλος που παίζει πάρα πολύ με τις αντίθετες δυνάμεις. Με το “πρέπει να κάνω κάτι”, “Κάτι με κρατάει”, έχει πάρα πολλά εμπόδια κι αυτό είναι το ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό. Με συγκινεί πολύ σαν άνθρωπος και μέσα στην ιστορία και γενικά το τι αντιπροσωπεύει μέσα σε ένα βίαιο σύμπαν», είπε χαρακτηριστικά στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά. Και συμπλήρωσε πως «βρίσκω κοινά στοιχεία στην εσωστρέφεια που έχει ο Μανώλης».

Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε για τις σπουδές του στη Νομική, επισημαίνοντας πως του έχει μείνει μόνο ένα μάθημα για το πτυχίο. «Η υποκριτική ήταν ένα όνειρο που άρχισε να διαμορφώνεται από τα τέλη γυμνασίου μέσα από διάφορες θεατρικές ομάδες, Μου άρεσαν πιο πολύ οι σπουδές μου στη Νομική από αυτό που φανταζόμουν».

Στη συνέχεια ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε «Μετά τη συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκα στον Σασμό» ενώ έκανε ένα μικρό… spoiler για τη συνέχεια της σειράς. «Θα έχουμε κάποιες εξελίξεις στην υπόθεση του Στεφανή και κάπως θα μπλέξει κι ο Μανωλάκης χωρίς να φταίει ουσιαστικά».

Δες το βίντεο:

Read More

And More