Στράτος Τζώρτζογλου: Αυτή είναι η αλήθεια για τον γάμο του με τη Σοφία Μαριόλα – «Κάνουν την τρίχα τριχιά»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε αλλά και στα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα.

«Η σύζυγός μου πέρασε μεγάλο λούκι με την κατάθλιψή μου, στεναχωρήθηκε πολύ, δεν μπορούσε να βλέπει τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και ήταν λαμπερός, υπέροχος, μέσα στις διακοπές και στην τρέλα… ξαφνικά να έχει γίνει άλλος. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε», εξομολογήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Όσο για τα δημοσιεύματα χωρισμού από τη σύζυγό του, ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε: «Έχω υποστεί πολλά χρόνια να ακούω ψευδείς πληροφορίες γύρω από το άτομό μου. Κάνουν την τρίχα τριχιά».

«Πήγα διακοπές το Πάσχα στην Κρήτη και, επειδή η Σοφία δεν έκανε όλες τις διακοπές γιατί πήγε στη μητέρα της που είχε ένα ατύχημα στα πόδια, έγραψαν ότι χωρίσαμε, γιατί βγάλαμε φωτογραφίες σε διαφορετικά μέρη. Φαντάσου τι θα γραφτεί φέτος που δεν θα κάνουμε καθόλου διακοπές μαζί» πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου παραδέχτηκε επίσης: «Εννοείται ότι περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έρωτα. Οι εραστές, για να πάρουν φωτιά, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, για να ζητήσουν να ξαναβρεθούνε».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164